Известие

Collapse
No announcement yet.

Лампа за багажник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лампа за багажник

Абе тука сме някаква изостанала провинция това Стара Загора Цял град месец и малко търся и не мога да си намеря лампичка за багажника направо не е истина
    някой от Стз да каже къде да търся или някой от другите големи градове да каже някаква верига магазини(които и ние да имаме) с такива лампички(12 волта 10 вата)

Няма ли такава по бензиностанциите?!
    Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
    Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
    Alfa Romeo 90 2.0 '87
    sigpic

Comment

Виж провери в магазин "Аутопетролиум" тожа е до малката бензиностанция на петрол. не знам улицата как се казва ама е с павета. Телефона на магазина е 042/63 00 65. Провери там може да имат
      Alfa Romeo 156 - 2.4 JTD

Comment

кажи малко по-подробно,защото нищо не ми говори
        иначе,ако звънна те сигорно ще ми обяснят къде се намриат :P

Comment

Ами движиш се от БКП-то към центъра по цар Симеон. Минаваш централното тото и веднага първата пресечка с ляво. Караш 40 - 50 метра има един вулканизатор и след него завиваш на дясно. магазина се пада от лявата страна а срещу него е тази бензиностанция. Няма как да го объркаш. Отвън има щанд с масла Селения. Успех
          Alfa Romeo 156 - 2.4 JTD

Comment

много хубвао обяснение :P
            ходих,но и там нямаше

Comment

Ами по обикновените магазин4ета за аксесоари няма ли да има? проверявал ли си? питай в магазина за авточасти който е срещу автогарата до хикови и сие. аз от там съм купувал крушки. Успех
              Alfa Romeo 156 - 2.4 JTD

Comment

и там ще погледна иначе на много места гледах все 5 вата нямали 10

Comment

Working...
                X